Miesten superpesisvuoden avaa Halli-SM-turnaus tammi-maaliskuussa

Miesten Halli-SM-turnaus palaa talvikauden pesäpallokalenteriin kahden vuoden tauon jälkeen pesäpallon juhlavuonna 2022. Neljän alkulohkon voittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Imatralla 12.-13.3. Edellistä hallimestaruutta juhli Joensuun Maila maaliskuussa 2019.

Syksyn välieräjoukkueet Manse PP Tampereelta, Kouvolan Pallonlyöjät, Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy on sijoitettu eri lohkoihin. Erityisesti neljän joukkueen lohkossa C on kuitenkin odotettavissa tiukka kilpa jatkopaikasta, kun vahvistunut Joensuun Maila haastaa KPL:n, viime syksyn sensaatiojoukkueen Imatran Pallo-Veikot ja kaudella 2020 viidenneksi yltäneen Kiteen Pallo -90:n.

Kaikki Pohjois-Suomen lohkon D joukkueet ylsivät syksyllä pudotuspeleihin. Kauden 2020 Suomen mestari Sotkamon Jymy saa vastaansa Kempeleen Kirin ja Pattijoen Urheilijat Raahesta.

Turnauksen avaa A-lohkon ottelu Hyvinkään Tahko vs. Kankaanpään Maila Tampereella lauantaina 29. tammikuuta. Ennakkosuosikki lohkossa on syksyn Suomen mestari Manse.

Seinäjoella pelattava lohko B on muodostettu Etelä-Pohjanmaan joukkueista. Syksyn pronssijoukkue Vimpelin Veto kohtaa Koskenkorvan Urheilijat ja Seinäjoen JymyJussit.

Lohko B: Seinäjoki Areena

Lauantaina 26.2. ovat vastakkain Koskenkorvan Urheilijat ja Seinäjoen JymyJussit 15.30, sunnuntaina 27.2. Seinäjoen JymyJussit ja Vimpelin Veto 15.30 sekä sunnuntaina  6.3. Vimpelin Veto ja Koskenkorvan Urheilijat 15.30.

Lopputurnaus pelataan Aviasport Areenalla Imatralla 12.-13.3. niin, että välieräottelut pelataan la 12.3. sekä pronssi- ja loppuottelu su 13.3.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.