MLL mukana Evijärven joulunavauksessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

MLL:N Evijärven paikallisyhdistys toteuttaa tänäkin vuonna Joulupuu-keräyksen yhteistyössä paikkakunnan eri tahojen kanssa. Joulupuu-keräys on hyväntekeväisyystempaus, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjaa.

MLL:n vapaaehtoiset jakavat nimettömiä lahjatoivekirjeitä S-marketin edustalla Evijärven joulunavauksessa 19. marraskuuta kello 18–19.30.

Mainos

Joulupuu-keräykseen voi osallistua myös tekemällä rahalahjoituksen 26. joulukuuta mennessä sähköisesti osoitteessa ejoulupuu.fi. Kerättyjä varoja käytetään paikallisesti lasten ja nuorten tukemiseen.

Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot ja yrityksetkin. eJoulupuu-keräys järjestetään yhteistyössä Kotimaanavun kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.