Joulunavauksessa muun muassa Eevi-tontun bongausta

EVIJÄRVEN joulunavausta vietetään tavalliseen tapaan tänä perjantaina 19. marraskuuta.

Jouluvalot sytytetään kello 18, ja kävijöille on suunniteltu jouluista tekemistä kahdeksaan saakka. Myös yritykset palvelevat kahdeksaan.

–Perinteisesti joulupukki on tavattavissa, ja tontut kiertelevät jakamassa karkkia, kertoo yrittäjien puheenjohtaja Susanna Kohtanen. –Uutuutena voi bongata Eevi-tontun. Tätä Evijärven Eevi-kalaa jouluisessa ulkoasussa voi kierrellä etsimässä liikkeissä. Osallistuneiden kesken järjestetään arvonta.

–Toivotaan paljon väkeä ja iloisia ilmeitä, Kohtanen sanoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.