Joulupostia ikäihmisille -kampanja käynnistyi Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä

Viime vuoden kuvassa kortin värityskuva on Leena Rissan käsialaa. Kuva: Maaria Koivula-Talkkari
Valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanja jakaa jouluiloa etenkin heille, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Joillekin ikääntyneille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä. Joulupostia ikäihmisille -kampanjaa toteuttavat Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven alueella Järvilakeuden kansalaisopisto, alueen kirjastot, Evijärven, Härmänmaan ja Lappajärven 4h-yhdistykset sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoinen.

Valtakunnallista kampanjaa hallinnoi Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ja mukaan on ilmoittautunut jopa 105 paikkakuntaa.

Joulukorttien keräyslaatikot löytyvät 7.12. saakka Alahärmän, Evijärven, Kauhavan, Kortesjärven, Lappajärven ja Ylihärmän kirjastoista. Kortteja voi palauttaa myös postitse opiston toimistolle (os. Loppusuora 9, 62200 Kauhava).

Tule mukaan maksuttomiin korttipajoihin kirjastoihin klo 16–18:

24.11. Evijärvelle

25.11. Lappajärvelle

29.11. Alahärmään

1.12. Kauhavalle

8.12. Ylihärmään

9.12. Kortesjärvelle

Ennakkoilmoittautuminen osoitteessa www.jarvilakeus.fi. Opettajana korttipajoissa on Leena Rissa.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen toimittaa kortit perille Kauhavan ja Evijärven alueella ja Lappajärven 4h-yhdistys Lappajärven alueella.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.