Viikonloppu toi Järvi-Pohjanmaalle seitsemän uutta koronatartuntaa

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti sunnuntai-iltana, että viikonlopun aikana Järvi-Pohjanmaalla todettiin seitsemän uutta koronatapausta. Näistä tapauksista neljä todettiin Alajärven peruskoulujen oppilailta. Tartunnanlähde on tiedossa ja koulut ovat tiedottaneet suoraan oppilaiden vanhempia.

Koronapositiiviseksi osoittautuneiden lähikontakteja kartoitetaan parhaillaan ja heidät asetetaan tarvittaessa karanteeniin. Kokonaisia koululuokkia ei ole tarpeen asettaa karanteeniin tai siirtää etäopetukseen.

Koronavirukselle on voinut altistua seuraavissa paikoissa:

su 31.10. Alajärvi S-market klo 13.10-13.30

Yllä mainittuna ajankohtana asioimassa olleita pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin

Jaa juttu: