Hermanni Sankelo jäi toiseksi kokoomusnuorten puheenjohtajakisassa

KOKOOMUSNUORTEN puheenjohtajaksi on valittu tamperelainen Ida Leino. Kortesjärveläislähtöinen Hermanni Sankelo jäi siis puheenjohtajakisassa kakkoseksi.

Valinta tehtiin kokoomusnuorten liittokokouksessa Seinäjoella lauantaina.

Puheenjohtajan kausi on kaksivuotinen eli Leino valittiin vuosiksi 2022–23.

Sankelo valittiin kesäkuun kuntavaaleissa varavaltuutetuksi Vaasassa. Hän on toiminut aikaisemmin kokoomusnuorten liittohallituksessa sekä Pohjanmaan kokoomusnuorten ja Vaasan kokoomusnuorten puheenjohtajana. Hän työskenteli kesällä myös Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.