Naisten Korisliigan lokakuun Valopilkku on ViVe:n Shaylen Burnett

Shaylen Burnett. Kuva: Ville Vuorinen
Tämän kauden ensimmäiseksi Valopilkuksi valittiin itseoikeutetusti ShaylenBurnett. Hän on johdattanut monien yllätykseksi Vedon liigan kärkipaikalle.

Amerikkalaislaiturin johdolla vimpeliläisryhmä on äitynyt huikeaan vireeseen. Voittoja on kertynyt kuusi kauden kahdeksasta ottelusta. Kotikentällään joukkue on pelannut tappioitta. Burnett on ollut joukkueen ja sarjan parhaimmistoa monella osa-alueella. Hän tilastoi lokakuun aikana keskimäärin 21,7 pistettä, 13,7 levypalloa ja 8,7 koriin johtanutta syöttöä. Teholukema oli 35,7. Elonin yliopiston kasvatti on ykkönen sarjan syöttö- ja tehotilastoissa. Levypalloissa hän on sarjan toiseksi paras keskiarvolla mitattuna.

Burnetilla on käynnissä ensimmäinen kausi Suomessa. Euroopassa hän on pelannut aikaisemmin Ruotsin pääsarjaa kahden kauden ajan.

ViVen tiedotus

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.