Kolmen maakunnan patikointiin uskaltautui puolenkymmentä liikkujaa

Heikki Pykäri, Emma Vertanen koiransa Valtin kanssa, Ulla-Maija Koski, Mauri Finnilä ja Taru Myllylä pysähtyivät valokuvaan Lappajärven ja Vetelin rajalla. Kuva: Satu Koski

SUNNUNTAINA vietettiin ympäri Suomea Lisää liikettä -päivää. Kellojen siirrosta saatiin tunti lisäaikaa käytettäväksi liikuntaan. Evijärvellä järjestettiin päivän tiimoilta Kolmen maakunnan patikointi.

Tälle patikointitapahtumalle ei yksi tunti riittänytkään, vaan 30 kilometrin matkaan meni kokonaiset seitsemän tuntia. Reitti kiersi niin Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan kuin Pohjanmaankin teillä. Kuntia, joiden alueella kuljettiin, olivat Evijärven lisäksi Lappajärvi, Veteli ja Kruunupyy.

Laatuaan ensimmäisen kerran järjestettyyn tapahtumaan ei uskaltautunut mukaan kuin viisi reipasta liikkujaa yhden koiran kera. Keli suosi sunnuntaina liikkujia, ja osallistujat olivatkin tyytyväisiä tapahtumaan.

Tapahtumasta olisikin tarkoitus tehdä vuosittainen, mutta jatkossa matkaa saatetaan lyhentää ja paikkaakin vaihdella, jotta yhä useampi liikkuja rohkenisi lähteä siihen mukaan.

Satu Koski

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.