Rahaa kulttuuritoimijoille

ALAJÄRVEN sivistyslautakunta myönsi kokouksessaan 27. lokakuuta kulttuurin kohdeavustuksia.

Säde Alaselle myönnettiin 650 euroa kukkasidonnan SM-kisan materiaalikuluihin, Tapio Höykinpurolle 650 euroa Purohaukan pakinoiden toisen osan kirjoittamiseen, Marianne Mela-Vainiolle 450 euroa näyttelykuluihin, Paalijärven kyläyhdistykselle 600 euroa Muistatko elämää Paalijärven rannoilla -kirjan tuottamiseen, Nelimartoille 200 euroa käsityömessuretkeen, Alajärvi-Vimpeli Kehitysvammaisten tuki ry:lle 250 euroa opinto- ja virkistysmatkaan, Levijoen kyläseuralle 600 euroa Kirjeitä kaivatuille -tapahtuman järjestämiseen sekä Aleksi Oksalle 200 euroa Balboa Son -projektiin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.