Vahdinvaihto Vimpelin Reservinupseerikerhossa

VIMPELIN Reservinupseerikerho valitsi kokouksessaan 25. lokakuuta uudeksi puheenjohtajakseen vänrikki Atro Anttilan. Hän seuraa tehtävässä majuri Martti Sunnaria.

Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Jyrki Lappi.

–Reservinupseerikerhon erityistehtävä on Vimpelin sotakoulun muiston säilyttäminen ja vaaliminen. Minkään muun reservinupseerikerhon alueella ei ole toiminut itsenäisen Suomen ensimmäinen sotakoulu.

Perinteisesti kerhon toimintaan ovat kuuluneet sekä sotakoulun muistopäivän juhlistaminen vuodenvaihteessa että Reservinupseerikoulun vuosipäivä huhtikuussa. Niitä vietetään yleensä seppeleenlaskujen merkeissä. Viime kesänä juhlistettiin Vimpelissäkin Reservinupseerikoulun 100-vuotisjuhlaa ja 2017 Vimpelissä vietettiin suurta juhlaa sotakoulun 100-vuotispäivän tienoilla.

–Nykyisen johtokunnan arvokkuus, kokemus ja osaaminen ovat uskomatonta, mutta niiden jatkoksi toimintaan tarvittaisiin myös nuorempaa polvea. Tällä tarkoitan viisikymppisiä ja sitä nuorempia, Anttila kertoi.

RESERVINUPSEERIKERHO on suunnitellut hiihtohaastekampanjaa, jossa se haastaisi mukaan yhdistyksiä, työporukoita ja niin edelleen, kilpailemaan siitä, mikä joukkue hiihtäisi tiettynä ajanjaksona eniten per osallistuja.

–Tarkoituksena tällä leikkimielisellä kisailulla olisi levittää innostusta hiihtoon ja ylipäätään liikuntaan.

Tapahtuman ajankohdaksi on pohdittu sitä ajanjaksoa, jona sotakoulu toimi Vimpelissä, alkaen 28. joulukuuta. Mikäli lunta ei riitä hiihtoon, kyseeseen voisivat tulla myös kävely ja juoksu.

SEURAAVA tapahtuma, jossa Reservinupseerikerho aktivoituu, on itsenäisyyspäivän juhla Vimpelissä.

–Olemme mukana seppeleenlaskussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.