Kaupunkistrategiaan voi vaikuttaa osallistumalla kyselyyn

ONKO Alajärven kaupunki hyvä paikka asua, elää ja yrittää? Mitkä ovat tärkeimmät kehittämistavoitteet tulevina vuosina?

Näiden teemojen mukaisiin kysymyksiin pääsee vastaamaan Alajärven kaupungin strategiakyselyssä, joka kokoaa asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden ja yrittäjien näkemyksiä kaupungin strategian päivityksen pohjaksi.

Kyselyyn voi vastata 3.–17. marraskuuta nettilomakkeella kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.alajarvi.fi tai paperilomakkeella Alajärven ja Lehtimäen kirjastoissa sekä Alajärven uimahallilla. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

–Kaupunkistrategia on kaupunginvaltuuston hyväksymä strategia, josta kaupungin kaikki keskeisin päätöksenteko, suunnittelu ja kehittäminen johdetaan. Se kertoo, mikä on tärkeintä Alajärven kaupungin palveluiden kehittämisessä tulevina vuosina, toteaa kaupunginjohtaja Vesa Koivunen.

Alajärven uusi kaupunginvaltuusto aloitti työnsä elokuussa. Strategian päivittäminen on yksi sen tärkeistä tehtävistä.

–Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn ja sen avulla saamme kattavan aineiston strategiatyön pohjaksi, jatkaa Koivunen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.