Arjen askelmat edistävät terveyttä ja työkykyä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

TÄLLÄ VIIKOLLA vietetään valtakunnallisia Porraspäiviä. Porraspäivien tarkoituksena on herätellä pieniin, arkisiin, terveyttä edistäviin valintoihin, kuten valitsemaan portaat hissin sijaan.

Evijärven kunnan henkilökunta otti haasteen vastaan ja lähti mukaan kyseiseen viikkoon. Porraspäivien tiimoilta he haastavat muitakin työyhteisöjä ja yksittäisiä ihmisiä mukaan tekemään liikunnallisia valintoja.

Päkinportailla järjestetään Porraspäivät-tapahtuma torstaina 4. marraskuuta kello 18–19. Portaat löytyvät terveyskeskuksen takaa, Antinniemi 8:sta.

Mainos

–Nousemme ja laskemme portaita omaan tahtiimme sekä teemme portaissa erilaisia harjoitteita, kertoo Satu Koski kunnalta. –Portailla on 58 askelmaa, ja treeniä voi halutessaan jatkaa vielä rantapolulla vaikkapa juosten tai kävellen.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä osallistumismaksua, ja sinne ovat kaikki tervetulleita ikään ja kuntotasoon katsomatta. Lisätietoja voi kysyä Satu Koskelta.

Kuntoportaille ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta autoille löytyy kyllä tilaa terveyskeskuksen pihasta. Kuntoportailla on valaistus, joka on päällä yhtä kauan kuin katuvalaistuskin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.