LuontoOn-repusta työkaluja luonnon tutkimiseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

LuontoOn-reppu on luonnon tutkimiseen tarkoitettu reppu. Reppu sisältää luonnontutkimusvälineitä sekä ohjeet niiden käyttämiseen ja puhdistamiseen. Välineiden avulla voi tutustua luonnon ihmeisiin tarkemmin. –Reppu sisältää linssisetin liitettäväksi älypuhelimeen tai tablettiin, suurennuslasin kompassilla, kaksi ötökkäpurkkia sekä välineiden käyttö- ja puhdistusohjeet, kertoi LuontoOn-hankkeen vetäjä Mari Kaunisto.

–Repussa olevien luonnontutkimusvälineiden avulla löytää varmasti luonnosta paljon jännää ja mielenkiintoista tutkittavaa. Erityisesti linssisetin avulla kuka tahansa voi olla luontokuvaaja! Linssisetti sisältää makrolinssin lähikuvaukseen ja laajakuvalinssin maisemakuvaukseen.

LuontoOn-reppuja voi lainata kirjastoista, kun henkilökunta on paikalla. Myös reppujen palautus tehdään henkilökunnan paikalla ollessa. Reput ovat sen verran isoja, ettei niitä saa palauttaa kirjastojen palautusluukuista. Laina-aika repuille on yksi viikko, että mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan uusia hienoja reppuja.

Reppuihin on tulossa keväällä 2022 myös opas- ja tehtävävihko sekä mahdollisesti lisää luonnontutkimusvälineitä.

Mainos

LUONTOON-REPPUA voi kuka tahansa voi hyödyntää tutkimusretkillään metsiin, soille, kallioille, rannoille ja muualle ihmeelliseen monimuotoiseen luontoon, päästä lähemmäksi luontoa ja vahvistaa omaa positiivista luontosuhdetta.

LuontoOn järjestää lapsille, nuorille ja perheille myös kerho- ja leiripäiviä.

LuontoOn-kokonaisuutta toteuttaa Alajärven 4H-yhdistys Aisaparin kautta Maaseuturahaston tuella (vuosina 2021-2022).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.