Drive in -elokuvailta osoittautui suosituksi Kortesjärvellä

Illan ensimmäinen drive in -elokuva, Tenavat, veti torin täyteen autoja.

Julkaistu:

OSANA Kauhavan kaupungin syyslomaviikon tapahtumia Kortesjärven torilla nähtiin keskiviikkona kaksi ilmaista drive in -elokuvanäytöstä. Illan järjestivät kaupungin elämänlaatupalvelut ja nuorisotoimi sekä Kortesjärven yrittäjät.

Puoli seitsemältä alkanut illan ensimmäinen elokuva oli suomeksi dubattu Tenavat-elokuva eli The Peanuts Movie. Siihen oli ilmoittautunut nelisenkymmentä, eikä torille montaa autoa enempää olisi mahtunutkaan, sillä viimeisinä saapuneiden pysäköiminen meni aikamoiseksi venkslaamiseksi. Yrittäjien lavalle oli myös tehty istumakatsomo, jos elokuvaa halusi seurata mieluummin sieltä käsin.

Iltayhdeksältä alkaneeseen jälkimmäiseen elokuvaan, Fast & Furious 4, oli ilmoittautunut ennakkoon vähemmän katsojia, mutta sisään otettiin vielä ”oveltakin”.

–Mukavaa, että ihmisiä kiinnostaa. Siinä vaiheessa, kun suunniteltiin syyslomaa, ei voitu tietää millaisia rajoituksia tulisi olemaan. Nythän ei ole rajoituksia, mutta tällaiseen tapahtumaan rajoitukset eivät oikeastaan vaikuta, kun autoissa ollaan, kertoi tapahtuman päätirehtööri, kulttuuriohjaaja Jaakko Erkinheimo. –Tuotantona tämä on aika simppeli järjestää. Ei tarvita edes melulupaa, koska ei tule melua.

–Hienoa, että torilla tapahtuu taas jotain. Keli ei ole paras mahdollinen, mutta porukkaa riittää ja autot ovat lämpimiä tänä päivänä. Toivotaan, että näitä järjestetään useamminkin, Tapio Salo yrittäjiltä kertoi. –Yrittäjät on aina mukana kaikessa, mitä tänne torialueelle suunnitellaankin. Tänne saa kuka vain tulla tekemään mitä hyvänsä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.