101-vuotisjuhlissa viihdyttiin 120 lapsen voimin

Saarikentällä vietettiin sunnuntaina MLL:n 101-vuotisjuhlia. Kuva: Jaana Ylipekka

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Se on Vimpelin kokoisessa paikassa tosi hyvin. Joitakin ulkopaikkakuntalaisiakin oli mukana. Oli kiva päästä järjestämään tapahtumaa pitkästä aikaa, kertoi yhdistyksen puheenjohtaja Hanna Salmi.

Ja kyllä siellä viihdyttiinkin.

–Osa oli ihan alusta loppuun asti. Useat vanhemmat sanoivat, ettei tenavia meinaa saada millään lähtemään kotiin. Päivän aikana hämmästeltiin vimpeliläislähtöisen taikuri Joonas Puhdon taikatemppuja, ratsastettiin Maiju Pajalan suloisilla poneilla, pompittiin pomppulinnassa, tutustuttiin paloautoon ja sen varusteisiin, siliteltiin kaverikoiria, hypättiin keppareilla esteitä, saatiin upeita kasvomaalauksia ja tietenkin herkuteltiin.

Yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestämisessä toimivat 4H-yhdistys, MTK Vimpeli, Vimpelin Palomiehet ja Järviseudun Kaverikoirat.

Mainos

TÄLLÄ hetkellä Vimpelin MLL järjestää tiistaiaamupäivisin perhekahvilaa Vimpulassa. Koronapandemia on karsinut osallistujien joukkoa. –Mukaan mahtuisi enemmänkin perheitä kahvittelemaan.

Satutunnit ja kerhot ovat jääneet pois osallistujapulan vuoksi. Salmi kokee, että sen sijaan kertaluontoiset tapahtumat kuten teatterinäytökset ja lastenjuhlat vetävät.

Seuraavaksi yhdistys on suunnitellut toteutettavaksi pikkujouludiskoa marras-joulukuulle ja maaliskuulle Idea-teatterin esitystä, jota on kaksi vuotta siirretty.

Yhdistyksessä on noin 140 lapsi- ja aikuisjäsentä. –Hallitukseen mahtuu, ja vapaaehtoisia aina tarvitaan. Kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysellä, toimintaan voi osallistua sopivaksi katsomallaan panoksella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.