Avoin geologialuento törmäyttää tietoon

Sachens Mitte Geoparkista otetussa kuvassa näkyy alueelle tyypillinen geologinen erityispiirre, ”poryfyyri viuhka”.
Alajärven kirjastossa järjestetään keskiviikkona 13. lokakuuta kello 13.15-14 Törmää tietoon – avoin luento geologiasta. Luennoitsijat Heikki Martikainen ja Heikki Mäkipää Kraatterijärven Geoparkista kertovat sekä paikallisesta hankkeesta että saksalaisesta Sachsen Mitte Geoparkista.

 Luennossa käydään läpi, miksi toiset alueet ovat geologisesti  merkittävämpiä kuin toiset, miksi Geoparkeja perustetaan, mitä erityistä on Kraatterijärvessä ja sen alueella, ja mitä erityistä on erityistä saksalaisessa Sachens Mitten Geoparkissa.

Samalla voi tutustua myös saksalaisen saksalaiseen Geopark Sachens Mitten -näyttelyyn.

Luennon päätteeksi on kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Geocooperation Germany-Finland hanke, Leader Aisapari.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.