Sirkustyöpajoja Evijärven ja Vimpelin koululaisille

Julkaistu:

ETELÄ-POHJANMAAN liitto, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden lastenkulttuurikeskus Louhimo sekä Etelä-Pohjanmaan kunnat toteuttavat kuluvan vuoden aikana yhteistyössä Maakunnalliset mahdollisuudet -hankkeen. Lastenkulttuurikeskus Louhimo koordinoi toimintaa, jonka avulla edistetään lastenkulttuurin saavutettavuutta Etelä-Pohjanmaalla sekä kehitetään taide- ja kulttuurikasvatustyötä maakunnassa.

Tiistaina 12. lokakuuta Louhimo jalkautuu Evijärvelle koulupäivien yhteydessä toteutettavien sirkustyöpajojen myötä. Työpajatoimintaa tarjotaan Särkikylän ja Kirkonkylän koulun kolmannen ja neljännen luokan oppilaille. 13. lokakuuta sirkustellaan Vimpelin Aapiskujan koulun kolmas- ja neljäsluokkalaisten kanssa.

Hankkeessa mukana oleviin Etelä-Pohjanmaan kuntiin on lisäksi alkusyksyn aikana tarjottu omaehtoiseen taide- ja kulttuuritoimintaan kannustavia Taidetärppejä varhaiskasvatusikäisille, ja yhdeksäsluokkalaisille on lokakuun loppupuolella tulossa esittävää sisältöä sekä täysin uudenlainen vuorovaikutteinen etätuokio ammattitaiteilijoiden kanssa.

–Toimintaa on kehitetty laatulähtöisesti yhteistyössä taidekasvattajien ja ammattimuusikkojen kanssa, huomioiden toiminnan sovellettavuus niin eri ikäryhmille kuin myös mahdollisiin poikkeusoloihin. Kuntien kulttuurivastaavien kanssa on yhdessä mietitty kussakin hankkeessa mukana olevassa kunnassa työpajatoiminnalle sopivin kohderyhmä ja sisältö, kertoo Maakunnalliset mahdollisuudet -hankkeen koordinaattori Laura Buckman.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.