EPSHP:n koronanyrkki tarkentaa maskisuositustaan

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin koronanyrkki haluaa täydentää THL:n perustason maskisuositusta niin, että maskien käyttöä suositellaan aina tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Tämä koskee esimerkiksi julkisia sisätiloja, kuten kauppoja, kirjastoja ja teattereita sekä julkisissa tiloissa järjestettäviä tilaisuuksia.

Kouluissa vahva maskisuositus poistuu, mutta kouluissa maskeja voi halutessaan edelleen käyttää.

Mainos

Maskinkäyttö vaikuttaa karanteenimääräyksiin vähentämällä altistuneiden määrää. Maskinkäyttö sekä hyvä käsihygienia ovat edelleen tärkeitä keinoja välttää tartunta.

On tiedossa, että THL ja STM tulevat päivittämään maskisuositusohjeistustaan. Nyrkki käsittelee Etelä-Pohjanmaalle annettavaa maskisuositusta seuraavassa kokouksessaan THL:n ja STM:n ohjeiden pohjalta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.