Kolmannet koronarokotukset alkavat Kaksineuvoisessa

Julkaistu:

Aihe:

-Noudatamme THL:n antamaa ohjeistusta, ja ensimmäisenä kolmas koronarokote annetaan voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Heillä on elinsiirto, kantasolusiirto, vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos, immunosuppressiivinen syöpähoito, autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä, dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta, pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV tai lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila.

Kolmas annos voidaan antaa 2 kuukautta toisen annoksen jälkeen. Ajanvaraus Hyviksen kautta tai numerosta 06 2412 4545.

Viikolla 39 järjestetään koronarokotusten walk in -kierros hyvinvointiasemilla. Kaikilla asemilla annetaan 1. annoksia ja tehosterokotuksia. Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 17.8. Tilaisuudet järjestetään ti 28.9. Ylihärmässä klo 12–15.30, ke 29.9. Alahärmässä klo 12–15.30, to 30.9. Kortesjärvellä klo 12–15.30 ja pe 1.10. Evijärvellä klo 12–15.30.

Walk in päivään voi tulla ilman ajanvarausta, jolloin rokotukset annetaan saapumisjärjestyksessä tai ajanvarauksella Hyviksen kautta tai numerosta 06 2412 4545.
Kolmannet annokset (voimakkaasti immuunipuutteiset) vain ajanvarauksella!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.