Ehtisitkö auttamaan ruokajakelussa tai toimimaan kehitysvammaisen ystävänä? Tekemisen iloa -kurssilla jaetaan tietoa vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Kauhavalla

Vapaaehtoisia kaivataan esimerkiksi ruokajakeluun, vanhuksen kyytiavuksi, yksinäisen kulttuurikaveriksi tai kehitysvammaisen ystäväksi. Kuva: Aijjoos

Julkaistu:

ANTAISITKO aikaasi hyvään tarkoitukseen, jos siihen löytyisi keinoja?

Nyt on mahdollista osallistua Tekemisen iloa -kurssille kuulemaan vapaaehtoistoiminnasta.

Muutaman illan mittaisella kurssilla jaetaan kattavasti tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän alueella.

Vapaaehtoisia kaivataan esimerkiksi ruokajakeluun, vanhuksen kyytiavuksi, yksinäisen kulttuurikaveriksi tai kehitysvammaisen ystäväksi.

–Osallistumisen asteen voit valita oman jaksamisesi mukaan — yhtä tärkeitä vapaaehtoisia ovat niin ryhmien vetäjät kuin ovenavaajat ja kahvinkeittäjätkin, kertoo Marja-Liisa Nevala Aijjoos-toiminnasta.

Löytyisikö sinulta osaamista mediasta, kirjoittamisesta tai vaikka vauvannuttujen kutomisesta?

–Vapaaehtoistyössä pystytään hyödyntämään monenlaisia taitoja, mutta kaikkein tärkeintä on, että sinulla on antaa vähän aikaasi hyvän asian puolesta.  

Tekemisen iloa -kurssille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopistoon osoitteessa www.jarvilakeus.fi kurssinumerolla 9999316. Ilmoittautua voi myös puhelimitse Aijjoos-toimintaan numeroon 044 5837 540.

Kurssi kokoontuu Kauhavalla kurssikeskus Mutterissa keskiviikkoisin 29.9., 13,10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12. kello 17.30–19.

–Kurssi on maksuton eikä haittaa, vaikka et pääsisi mukaan ihan joka kerta. Kurssille osallistuminen ei sido sinua mihinkään, päätät itse, haluatko antaa aikaasi. 

Kurssin järjestelyissä ovat mukana Kauhavan vapaaehtoistoiminnan verkostosta SPR, Eläkeliiton Ylihärmän yhdistys, Lions Ladyt, Kauhavan Seudun Sydänyhdistys, nuorisoseurat, Kauhavan seurakunta, Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistys, Aijjoos-toiminta ja Järvilakeuden kansalaisopisto.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.