Jarkko Järvenpää viihdytti Vimpelissä

Jarkko Järvenpää esitti Puronmutkan, Tuulikellon ja Harjulanpirtin väelle kevyttä suomalaista musiikkia. Kuva: Niina Huvila

Julkaistu:

Kategoria:

,

Trubaduurin keikka toteutettiin koronarajoitusten mukaisesti ulkoilmassa. Yleisö lämpesi nopeasti Jarkon rennon esiintymisen myötä, ja niin toiveita alkoi lennellä. Jarkko esitti eri artistien biisejä kuin jukeboksi! Kuulimme ainakin Juha Tapion, Kirkan, Riki Sorsan, Topi Sorsakosken, Dannyn, Juice Leskisen, Kari Tapion, Irwin Goodmanin sekä Pate Mustajärven kappaleita. Moni sanoi, että tämä pitää ottaa uusiksi, niin mieluinen hetki oli! 

Jarkko vastasi auliisti kysymyksiin, ja osaa vastauksista pohti pitkään ja tosissaan. Soinilainen monitoimimies on onnekas, koska saa tehdä työkseen monenlaista: hän on laulaja, näyttelijä, sähkömies ja matkailuautojen rakentaja.  

–Välillä tehdään toista hommaa enemmän kuin toista, tuumasi Jarkko. –Tätä kaikkea jaksaa paremmin, kun harrastaa liikuntaa.  

Eri pallolajit ovat aina kuuluneet Jarkon elämään. Tällä hetkellä lentopallo sisältyy viikko-ohjelmaan. Ensi kesän fiktiivistä roolia näytelmässä Yllätysvieraita hän odottaa innolla. Vapaampi roolin luominen tuntuu vaihteeksi hyvältä eri julkkisten esittämisen jälkeen. Idoleita Jarkolta löytyy useampikin; tärkeimmät ovat ehkä Elvis, Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Lempibiisi on You are always on my mind, ja tällä hetkellä Jarkko kuuntelee mielellään Willie Nelsonia. Näin mukavan hetken voimalla jaksaa taas! 

Niina Huvila

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.