Kaksineuvoinen: Mahdollisia korona-altistuksia Alahärmässä ja Kauhavalla

Myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja henkilöitä on ollut liikkeellä Alahärmässä ja Kauhavalla perjantain ja maanantain välisenä aikana.

Paikat, joissa koronainfektiolle on voinut altistua, ovat Alahärmän Road House la 4.9. klo 14–15, Alahärmän Halpa-Halli la 4.9. klo 15–16, Kauhavan S-Market su 5.9. klo 8–16 ja Kauhavan Tokmannin apteekki ma 6.9. klo 10.45–11.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin.

Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, 2 metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.