Koronalle altistuminen ollut mahdollista Kauhavan S-marketilla

Koronavirukselle altistuminen on ollut mahdollista Kauhavan S-marketilla keskiviikkona 1.9. klo 7–13, torstaina 2.9. klo 15–22 sekä perjantaina 3.9. klo 15–22, tiedottaa Kaksineuvoinen.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Hakeudu koronatestiin pienissäkin oireissa. Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, 2 metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta, Kaksineuvoinen ohjeistaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.