Seutukunnan yhteisprojekti käynnistyi lupaavasti

Ankkureiden naisten Suomisarjan joukkue pelasi vahvasti ja voitti kauden aikana kaikki sarjan joukkueet ainakin kertaalleen Kannusta lukuunottamatta. Kuva: Tero Tuomela/Ankkuritpesis

Julkaistu:

Aihe:

–Kauteemme mahtui huomattavasti enemmän iloisia hetkiä kuin pettymyksiä, tiivisti pelinjohtaja Tero Tuomela kauden antia.

Joukkue koottiin Järviseudun seutukunnan yhteisprojektina: siinä oli mukana Ankkureiden maakuntasarjassa pelanneita naisia sekä C-tyttöjä sekä Vedon B-tyttöjä. Kauden aikana sinikeltaisen peliasun puki ylleen 19 eri pelaajaa.

–Kauteen lähtiessä ei oikein tiennyt mitä odottaa. Siihen nähden saavutettu tulos oli loistava. Hieman jäi vielä hampaankoloonkin, mutta siitäpä on varaa parantaa tuleville vuosille.

–Yksi hieno asia, johon olen tyytyväinen, on se, että nuoret ottivat hienosti vastuuta aikuisten peleissä ja täyttivät saappaansa hienosti. Pystyttiin Kannusta lukuun ottamatta jokainen joukkue voittamaan ja pelaamaan tuloksellisesti tasapainoinen kausi ilman suurempia tappioputkia.

–Hienoa oli myös huomata, että naispesis kiinnostaa yleisöä, kunhan siitä jaksaa pitää meteliä ja tietoisuutta yllä. Meillä kävi mukavasti väkeä peleissä.

Ensi vuoden suhteen ei ole vielä tehty tarkkoja suunnitelmia tehty, mutta pyrkimys on jatkaa siitä mihin tänä vuonna jäätiin: kehittää pelaajia ja sitä kautta saada joukkuetta paremmaksi, Tuomela toteaa.

–Joukkue kiinnostaa myös rajojen ulkopuolella, joten tarjolla on varmaan muutamia laadukkaita vahvistuksiakin. Ensi vuonna on pyrkimys olla hieman taas parempi kuin tänä vuonna kaikilla mittareilla. Mukaan toivotaan myös uusia yhteistyökumppaneita. Tämä on hieno seutukunnan yhteinen projekti, jossa kannattaa elää mukana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.