JPYP vastaa CNC-osaajapulaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vastatakseen alueensa yritysten huutoon JPYP, TE-Palvelut ja Jami Palvelut järjestävät yhteistyössä CNC-rekry/täsmä-koulutuksen, jolla osaajapulaa pyritään paikkaamaan. Koulutus on suunnattu niin yritysten nykyisille työntekijöille kuin tuoreille rekrytoinneillekin.

Täsmäkoulutuksella yrityksen nykyinen työntekijä voi täydentää omaa osaamistaan tai rekrykoulutuksen avulla kokonaan uusi kasvo työllistyä yritykseen.

Aiempi kokemus ei ole pakollinen, tavoitteena on saada koulutettava sellaiselle osaamisen tasolle, jotta hän omalla työpanoksellaan kykenee vastaamaan yrityksen osaajapulaan. Koulutuksen kesto riippuu siis täysin koulutettavan lähtötilanteesta. Kouluttajina toimivat alansa huippuosaajat. Tavoitteena on saada mukaan 5–10  yritystä ja koulutettavaa.

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään Teams-kokouksena torstaina 2. syyskuuta kello 8.00. Tähän infotilaisuuteen ovat tervetulleita mukaan kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kouluttautumaan CNC-osaajiksi, haluavat täsmäkouluttaa henkilöstöään tai olisivat innokkaita rekrytoimaan CNC-osaajia.

Tilaisuuteen voi osallistua ottamalla yhteyttä Jani Takamaahan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.