Johan oli markkinat

Pirkko Ala-Louvesniemi myi ilmapalloja ja Marko Lindholm paistoi muikkuja.

Julkaistu:

FINSUMÄEN markkinat järjestettiin lauantaina 43. kerran pandemiasta huolimatta. Sää oli aurinkoinen, ja ihmisiä oli paikalla oikein mukavasti. Markkinapaikkana oli tänä vuonna pääasiassa uusi torialue.

Ohjelma oli tyypillistä: musiikkia, ostoksia ja seurustelua.

Pirkko Ala-Louvesniemi myi ilmapalloja ja Marko Lindholm paistoi muikkuja.

–Markkinathan ovat aivan mahdottoman hienot. Näkee ihmisiä ja kun sattuu hyvä sää, kuten tänään, niin tämähän on aivan fantastista, seinäjokelainen Ala-Louvesniemi sanoi.

–Nämähän on mukavat markkinat, kotimarkkinat. Täydelliset, Lindholm sanaili.

14-vuotias Miko Ahto oli töissä apulaisena siskonsa metrilakukojulla.

–Tämä on ihan kivaa hommaa, kun saa olla pihalla töissä, hänkin kertoi.

Hän oli muutaman kerran aiemmin ollut myymässä markkinoilla omia juttujaankin.

–Mulla oli Evijärvellä Vasikka-ahon ja keskustan markkinoilla pultteja ja muttereita, kuitupyyhkeitä ja sähkötarvikkeita.

Yllätysesiintyjiksi oli saatu Valssipojat eli Jere Lehto ja Elias Kujala.

–Todella upeita soittajia. Tämä on päivän parasta ohjelmaa. Musiikki on täällä Kortesjärvellä aina ollut keskeisessä osassa, MC Kauko Ukonmäki sanoi pojista.

Lehtimäkeläinen Ukonmäki on juontanut markkinoita jo 20 vuoden ajan.

–Tänne on aina upea tulla, kun täällä on niin hyvä markkinatunnelma. Täältä on tullut paljon hyviä ystäviä, torimyyjiä on aina paljon, ja henki on niin kuin markkinoilla pitää olla.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.