Ankkureilla tuplamitaliviikonloppu Kalevan kisoissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lauantaina Mikko Paavola otti toisen peräkkäisen seiväshypyn Suomen mestaruutensa ylittämällä korkeudet 522, 532, 542, 574 ja 560. Paavolan ennätys on kesän aikana hypätty 571.

Sunnuntaina Ankkureiden Antti Ihamäki otti SM-hopeaa henkilökohtaisella 10 000 metrin ennätyksellään 29.39,09. Ihamäki kävi kullasta kovan taistelun Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpään kanssa, jonka voittoaika oli 29.33,98. Ihamäen aika on Ankkureiden uusi seuraennätys.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.