Ankkureilla tuplamitaliviikonloppu Kalevan kisoissa

VIIKONLOPPUNA Tampereella järjestettävät Kalevan Kisat ovat Alajärven Ankkureille historialliset. Seura ei ole koskaan aiemmin saanut kahta mitalia samoissa SM-kisoissa.

Lauantaina Mikko Paavola otti toisen peräkkäisen seiväshypyn Suomen mestaruutensa ylittämällä korkeudet 522, 532, 542, 574 ja 560. Paavolan ennätys on kesän aikana hypätty 571.

Sunnuntaina Ankkureiden Antti Ihamäki otti SM-hopeaa henkilökohtaisella 10 000 metrin ennätyksellään 29.39,09. Ihamäki kävi kullasta kovan taistelun Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpään kanssa, jonka voittoaika oli 29.33,98. Ihamäen aika on Ankkureiden uusi seuraennätys.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.