Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartalle lisättiin Ateljee Autio, Lentohotelli ja muita uusia kohteita

MAALISKUUSSA julkaistu Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartta on jo muutaman kuukauden ajan tutustuttanut paikallisia ja matkailijoita maakuntamme kulttuurin helmiin. Karttaa onkin selattu jo yli 3 500 kertaa.

Etelä-Pohjanmaan liiton koordinoiman kulttuurikartan kautta voi tutustua paikalliseen taiteeseen, historiaan, arkkitehtuuriin ja perinteeseen.

Kesän alussa kulttuuritoimijat ja maakunnan asukkaat saivat ilmoittaa Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartalle uusia kohteita. Nyt kaikki ehdotukset on käyty läpi ja karttaa on täydennetty.

Uusia kohteita pääsi kartalle mukaan kaiken kaikkiaan 17 kappaletta seitsemästä eri kunnasta. Nyt kartan kautta voi tutustua esimerkiksi lappajärveläiseen Ateljee Tapio Autioon, Ilmajoella sijaitsevaan Voimavaratila Toiskaan sekä lapualaiseen Kosolan taloon. Oman mainintansa kartalle saivat myös kurikkalainen Kino Jalasjärvi, Kriikun Mylly Seinäjoen Ylistarossa sekä vanhoissa varuskunnan tiloissa Kauhavalla sijaitseva LentoHotelli.

–Kiitämme kaikkia uusia kohteita ehdottaneita. Uudet kulttuurikartan kohteet täydentävät hyvin keväällä kuntien kulttuurivastaavien kanssa valittujen kohteiden kirjoa. Pyrimme nytkin valitsemaan ehdotuksien joukosta erilaisia kulttuurisisältöjä tarjoavia kohteita eri puolilta Etelä-Pohjanmaata, kertovat uusien kohteiden valinnoista vastanneet Etelä-Pohjanmaan liiton kulttuuripäällikkö Hanna Hangasluoma ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden projektikoordinaattori Päivi Alaniska.

Kulttuurikartta löytyy sähköisenä tästä linkistä. Kartan sisältöihin voi törmätä myös sosiaalisessa mediassa tilillä @kulttuurinpaikka.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA