Laaksoa esitetään maakuntahallituksen puheenjohtajistoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi keskustapiiri esittää Matti Koivuluomaa Ilmajoelta ja hallituksen puheenjohtajaksi Lasse Hautalaa Kauhajoelta.

VATE:n poliittisen ohjausryhmän puheenjohtajana jatkaa Esko Lehtimäki Teuvalta. Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän valtuuston puheenjohtajaksi esitetään Susanna Laitilaa Alavudelta ja hallituksen puheenjohtajaksi Pekka Kivisaarta Lapualta.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän valtuuston 1. varapuheenjohtajan valinta kohdistui Juhani Mäkeen Kurikasta. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jouko Peltonen Seinäjoelta.

Jätelautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Irma Petäjävirtaa Ilmajoelta, ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintajaoston puheenjohtajaksi Matti Kangasta Lapualta ja Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen johtokunnan varapuheenjohtajaksi Soile Luomaa Karijoelta.

Piirihallitus valitsi lisäksi keskustalaiset jäsenet maakuntavaltuustoon sekä yli 120:een muuhun tehtävään kuntayhtymien hallituksissa ja muissa toimielimissä. Naisia ja miehiä on edustettuna kumpaakin 50% tehtäviin esitetyistä. Kaikista puheenjohtajuuksista 57% on miehiä ja 43% naisia.

Piirihallituksen päättämistä paikoista äänestettiin viiden henkilön osalta, joista yksi valinta ratkesi arvalla.

Pohjanmaan osalta maakuntavaltuuston valittiin vaasalainen Pasi Keskinen ja suomenkielisen kulttuurilautakunnan jäseneksi niin ikään vaasalainen Merja Rintamäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.