Kaksineuvoisen johtajaa valittiin sijaistamaan Eija Ala-Toppari-Peltola

Eija Ala-Toppari-Peltola aloittaa kuntayhtymän johtajan sijaisena syyskuun alusta. Kuva: Kaksineuvoinen

Julkaistu:

KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisen yhtymähallitus myönsi viimeviikkoisessa kokouksessaan eron Piia Kujalalle. 

Hallitus päätti, että virka täytetään sisäisin järjestelyin 1.9.2021–31.12.2022 väliseksi ajaksi. Sijaisuuteen valittiin kuntayhtymän sosiaalipalvelujohtaja Eija Ala-Toppari-Peltola. 

Kujala valittiin elokuun alussa toiseen virkaan eri organisaatiossa. Hän ehti toimia Kaksineuvoisen johdossa kesäkuusta 2019 lähtien. 

Tehdessään kuntayhtymän johtajan työtä Ala-Toppari-Peltola on virkavapaalla sosiaalipalvelujohtajan tehtävästä. Sosiaalipalvelujohtajan viransijaisuutta tulee hoitamaan lapsi- ja perhepalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Terhi Järvi.  

–Kuntayhtymä Kaksineuvoisen agendalla on monia suuria asioita tulevan puolentoista vuoden ajalle, kuten sote-uudistukseen liittyvään valmisteluun osallistuminen ja uuden hyvinvointikeskuksen valmistuminen vuoden 2022 loppupuolella. Tällä hetkellä ensimmäisenä käsillä olevana asiana on vuoden 2022 talousarvion vieminen uuden yhtymähallituksen käsittelyyn ja vahvistettavaksi, Ala-Toppari-Peltola kertoo.  

–Nämä ja monet muut asiat ovat kuitenkin jo kuntayhtymän johtoryhmätyöskentelyn kautta tuttuja, joten sitä kautta siirtyminen uuteen tehtävään tuntuu luontevalta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.