Lisää rokotuspäiviä ilman ajanvarausta

Julkaistu:

Aihe:

EDELLISEN, 12.8. annetun tiedotteen jälkeen Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

Järvi-Pohjanmaan alueella on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Eristykseen tai karanteeniin on asetettu yhteensä noin 20 henkilöä. Viime viikolla tiedotettuihin altistumispaikkoihin ei ole tullut lisäyksiä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi tartuntatautilain pykälän 58 nojalla kokoontumisrajoituksen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueelle. Määräys on voimassa 13.8.–9.9.2021. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antaman päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voidaan järjestää ilman rajoituksia, jos osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä sisätiloissa, ja enintään 50 henkilöä rajatuissa ulkotiloissa. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä ei muuttanut alueelle annettuja suosituksia tai rajoituksia.

Tällä viikolla ilman ajanvarausta annetaan koronarokotuksia seuraavasti:

  • Vimpelissä keskiviikkona 18.8. klo 15-17.30 terveysasema, Opintie 1
  • Lehtimäellä torstaina 19.8. klo 10.15-17.00 terveysasema, Erityiskuja 1
  • Lappajärvellä torstaina 19.8. klo 9-17 terveysasema, Vanhalantie 8A
  • Alajärvellä lauantaina 21.8. klo 9-15 terveyskeskus, Lääkärintie 1, työterveyshuollon tilat

Rokotettava tarvitsee mukaan henkilöllisyystodistuksen. Pandemiajohtoryhmä suosittelee kaikkia alueen asukkaita hankkimaan ensimmäisen koronarokotuksen, jos ei sitä ole vielä hankkinut. Yksikin rokote suojaa tehokkaasti vakavalta koronataudilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.