Jari Sillanpää konsertoi Lappajärvellä

Kuva: Jarisillanpaa.com

Julkaistu:

ISKELMÄTÄHTI Jari Sillanpään tunnelmallisia kesäkonsertteja kuullaan elokuussa seitsemällä paikkakunnalla. 27. elokuuta hän saapuu Lappajärven kesäteatteriin.

Valovoimaisesti tulkitsevan Sillanpään lisäksi lavalla ovat elokuun illassa muusikot Tapio Nykänen pianossa ja Lauri Schreck kanteleessa ja kitarassa.

Mainos

Sillanpään ensilevy ”Jari Sillanpää”, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme myydyin levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu jo yli 12 miljoonaa kertaa.

Syksyllä on luvassa myös Kulku ihmisen -konserttisalikiertue.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.