Anttilalle ja Saukolle jatkosopimukset Vedossa

Elmeri Anttila (vas.) ja Jere Saukko jatkavat Vedossa. Kuvat: Virpi Poikelin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN VETO on solminut kaksi uutta jatkosopimusta miesten Superpesis-joukkueeseen. Sekä Vedon omiin kasvatteihin kuuluvan Elmeri Anttilan että Alajärven Ankkureissa pesisoppinsa ammentaneen Jere Saukon sopimus kattaa kauden 2022.

Anttila pelasi kaudella 2017 yhden ottelun miesten Superpesiksessä. Lopullisesti tätä nykyä 21-vuotias ”Ellu” sementoi paikkansa pelaavassa yhdeksikössä kaudella 2019 pelaamalla kaikki Vedon Superpesis-ottelut.

Anttilan ottelumäärä Superpesiksen runkosarjassa lähentelee yhdeksääkymmentä. Kuluvalla kaudella hän on kunnostautunut sisäpelissä etenkin vaihtajana ja on tuotujen juoksujen tilastossa Vedon kärkikastia.

Jere Saukko, 28, esiintyi ensimmäisen kerran Vedon peliasussa pelatessaan poikien Superpesistä kaudella 2011 runkosarjassa neljän ja ylemmissä pudotuspeleissä viiden ottelun verran. Hän debytoi Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkueessa kaudella 2012.

Vetoon etenijäjokerina meritoitunut mutta ulkokentälläkin tarvittaessa pelaava ”Jari” nähtiin ensimmäisen kerran mestaruuskaudella 2016. Saukolla on vyöllään hieman alle 250 ottelua Superpesiksen runkosarjassa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.