Syyskuulle suunniteltu Evijärvi tuottaa -tapahtuma jouduttiin perumaan

EVIJÄRVEN kunnan johtoryhmä ja Evijärven yrittäjien hallitus joutuivat tekemään harmittavan päätöksen Evijärvi tuottaa -tapahtuman peruuttamisesta, kertoi kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä keskiviikkona.

Syyksi hän kertoo alkuviikon keskustelun Kuntayhtymä Kaksineuvoisen valmiusjohtoryhmässä, sairaanhoitopiirin koronanyrkin tiedotteen sekä Evijärven vallitsevan tartuntatilanteen.

–Lisäksi rokotekattavuus on vielä liian matala tehostepiikin osalta Evijärvellä, että uskaltaisimme ottaa järjestää tapahtumaa, hän lisää.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 4. syyskuuta. Tavoitteena oli koota evijärveläisen tekemisen tarjotin, jossa esiteltäisiin evijärveläisten yritysten osaamista sekä erilaisten järjestöjen toimintaa. Samalla Evijärven markkinat oli siirretty kesältä tämän tapahtuman yhteyteen.

–Yrittäjät pitävät kesämarkkinat heinäkuun alussa 2022, ja yritetään saada Evijärvi tuottaa -tapahtuma toteutumaan 3. syyskuuta 2022. Hyödynnetään ensi vuonna tähän vuoteen tehty työ, Syrjälä sanoo.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.