Itäkylän Metsästysseuran Päätöksiä

Itäkylän Metsästysseuran kesäkokouksen 8.8.2021 päätöksiä.

Rauhoitusalueeksi päätettiin Mattilassa, Karhusaari- Niemelä risteyksestä 0,5 kilometrin säteellä. Alue rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä.

Mainos

Saaliskiintiot vuodelle 2021: Metso 1, Teeri 4 kappaletta, Fasaani 2 kappaletta, Peltopyy rauhoitetaan, Metsäjänis 1 kappale, Rusakko ei kiintiötä, Kauris 20 kappaletta. Peura- ja kaurisporukan johtajaksi nimettiin Vesa Haapasaari. Valkohäntäpeuraporukan johtajaksi valittiin Vesa Haapasaari.

Päiväkortteja myydään 15 euroa / päivä sorsastukseen, kyyhkys-, kettu- ja kaurisjahtiin. Harjoitusammunnat kahtena viikonloppuna 22.8 ja 5.9.2021 kello 12:00. Kokouksessa käsiteltiin Vimpelistä saatu vetoomus rauhoitusalueesta, todettiin että se ei aiheuta toimenpiteitä seurassa. Lappajärven Hirvihaukun mestaruushaukkukoe majalla 2.10.2021. Karhumetsälle aikovat; ilmoitus Mikko Koivulalle. Seura suhtautui myönteisesti RHY:n ehdotukselle harjoitusammuntojen maksun muuttamiseksi 1 euroksi jäsentä kohden.   

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.