LaVen yleisurheilijoilla erinomainen SM-kisaviikonloppu

Lappajärven nuoret yleisurheilijat Janna-Juulia Mäenpää (vas.) ja Terhi Kangastie menestyivät hienosti SM-kisoissa. Kuvat: LaVe

Julkaistu:

Aihe:

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN nuoret yleisurheilijat kilpailivat viime viikonloppuna suomenmestaruuksista Hyvinkäällä ja Kokkolassa.

14–15-vuotiaiden SM-kisat järjestettiin tänä vuonna Kokkolassa. 16–17-vuotiaat kilpailivat Hyvinkäällä.

Janna-Juulia Mäenpää hyppäsi tasokkaassa seiväskilpailussa 15-vuotiaiden SM-kultaa omalla ennätyksellään 351. Mäenpää nosti riman lopuksi korkeuteen 356, mutta tällä kertaa se tippui vielä täpärästi. 

Perjantain loppukilpailussa oli mukana 18 urheilijaa. Iltakisa venyi kolmetuntiseksi, mutta loistavat sääolosuhteet innostivat seivästyttöjä hyppäämään ennätyksiään.

Terhi Kangastie kilpaili 17-vuotiaiden moukarissa lauantaina Hyvinkäällä. Kangastie kiskaisi moukarinsa heti ensimmäisellään erinomaisesti uusiin ennätyslukemiin 49.61 ja sijoittui 11 kanssakilpailijan joukossa loppukilpailun neljänneksi. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.