Yrittäjien konsertti toi iskelmän saareen

Tältä näytti Savonjoki Soundfestin pääkonsertissa. Katso kuvakooste Arja Korisevan tähdittämästä tapahtumasta.

VIMPELIN Yrittäjät järjestivät lauantaina tapahtuman nimeltä Savonjoki Soundfest. Tapahtumapäivä alkoi Saarikentällä pääkonsertilla, jossa laulajana oli Arja Koriseva. Korisevan orkesteri oli koottu muusikoista, joiden juuret ovat Vimpelissä. Tapahtuma vietiin läpi poutaisessa, mutta jonkin verran tuulisessa säässä. Päivä jatkui konsertin jälkeen illalla jatkoilla uudella Lakis Areenalla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.