Heikkala ja Lassila jatkavat Vedossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN VETO on tehnyt jatkosopimukset miesten Superpesis-kaartiin kuuluvien Juho Heikkalan ja Aleksi Lassilan kanssa. Molempien sopimus on yksivuotinen eli heidät nähdään Vedon väreissä myös kaudella 2022.

Viime kaudella paikkansa Vedon pelaavassa kokoonpanossa paaluttanut Heikkala on Veteli Pesiksen kasvatti. Hän on pelannut Superpesiksessä 37 ottelua ja ihastuttanut yleisöä ennakkoluulottomalla asenteellaan sekä mailan varressa että räpylässä.

Kuluvalla kaudella 19-vuotias nuorukainen on lyönyt viisi kunnaria ja yhdeksän tavallista ja tuonut 14 juoksua. Kasvattajaseuransa edustusasussa hän on pelannut tällä kaudella 13 poikien Superpesis-ottelua.

Myös Aleksi Lassila debytoi viime kaudella miesten Superpesiksessä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut kuusi miesten Superpesis-ottelua, lyönyt kunnarin ja kaksi tavallista ja tuonut seitsemän juoksua. Lyödyt juoksut Lassila iski Kankaanpään Mailaa vastaan pelatussa kotiottelussa.

Siepparina ja ykkösvahtina viihtyvä vasurilyöjä on pelannut tällä kaudella Vedon farmijoukkueessa eli Vähänkyrön Viestissä neljä peliä. Heikkalan tavoin myös hän edustaa Veteli Pesistä poikien Superpesiksessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.