Jemma-kahvilalla takana onnistunut kesä

Elina Suutari, Siiri Ahopelto ja Tuomas Lahdenperä sekä nuoret Julia Latvala ja Katriina Herrala olivat tyytyväisiä Jemma-kahvilan kesään. Kuva: Nelimarkka-museo

Julkaistu:

Kategoria:

,

NELIMARKKA-MUSEON ja Alajärven nuorisotoimen yhteistyönä syntynyt pop up -kesäkahvila Jemma oli huikea menestys.

Aurinkoiset kelit suosivat kahvila-asiakkaita koko kesän ajan, ja hittituotteeksi nousivat virkistävät frappe-jääkahvit ja näyttävät jäätelöannokset. Kahvilatoiminta tarjosi kesätyöpaikan yhteensä neljälle alajärveläiselle nuorelle kesä- ja heinäkuun aikana.

–Olemme todella ylpeitä siitä, miten taitavasti ja hienosti Jemman nuoret hoitivat hommat. Kaikki heistä olivat loistavia työntekijöitä ja meillä oli hauskaa, Nelimarkka-museon museolehtori Elina Suutari kertoo menneestä kesästä.

Heinäkuun työpari, Julia Latvala ja Katriina Herrala, kertovat että mukavinta työssä oli kuulla hyvää palautetta iloisilta asiakkaita.

–Oli myös niin kivaa nähdä pienten lasten iloiset kasvot, kun he saivat käsiinsä värikkään, kermavaahdolla, nonparelleilla ja vaahtokarkeilla koristellun Unicorn-pirtelön, nuoret nauravat.

Suutarin, erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopellon ja nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperän mielestä Jemman suosio kertoi siitä, että vastaavanlaiselle toiminnalle oli tarvetta Alajärvellä.

–Jatkamme ja kehitämme Alajärven nuorisotoimen ja Nelimarkka-museon yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Seuraavat ideat ovat jo kehitteillä, kolmikko myhäilee.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.