LaVen yleisurheilijat menestyivät Sisuhuipentumassa

Jenna-Justiina Mäenpää (vas.) hyppäsi T12-sarjan seipäässä piirinmestariksi. Emma Latvala voitti hienosti kultaa T13-sarjan kolmiloikassa, pituudessa ja korkeudessa. Antti Tenhunen heitti P12-sarjan moukarissa piirinmestaruuskultaa. Kuvat: LaVe

Julkaistu:

Aihe:

TÄMÄN vuoden sisuikäisten piirinmestaruudet ratkottiin viime viikonloppuna Kauhajoella.

LaVen Emma Latvala hyppäsi kolminkertaiseksi piirinmestariksi. Latvalan kaulaan ripustettiin kultamitali 13-vuotiaiden tyttöjen kolmiloikassa, pituudessa ja korkeudessa.

Perjantain kolmiloikan voittotulos oli 9,74. Lauantaina Latvala hyppäsi pituuskilpailun kultamitalistiksi tuloksella 4,59 ja sunnuntaina hän ponnisti voittoon korkeudessa tuloksella 145.

12-vuotiaiden poikien sarjassa LaVen Antti Tenhunen heitti puolestaan moukarikultaa. Hänen voittotuloksensa oli 39,44.

Jenna-Justiina Mäenpää kilpaili T12-sarjan seipäässä ja hyppäsi piirinmestariksi sivuten omaa ennätystään 230.

T15-sarjassa Janna-Juulia Mäenpää kilpaili piirinmestaruuskisoissa sadan metrin pikamatkalla ja pituudessa. Mäenpää juoksi alkueristä jatkoon ja sijoittui loppukilpailun toiseksi ajalla 13,50. Satasen hopeamitalin jatkoksi hän hyppäsi pituudessa neljännelle sijalle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.