VR sulkee Kauhavan rautatieaseman odotustilan ja wc:n elokuun lopussa

VR SULKEE Kauhavan rautatieaseman odotustilan ja siihen kuuluvan wc:n elokuun lopussa.

Odotustilaan lisätään sulkemisesta kertovat julisteet elokuun alussa ja lisäksi VR viestii asiasta vr.fi-sivustolla. Kauhavan aseman odotustilan lisäksi suljetaan Lapuan, Kannuksen, Karjaan ja Salon asemien odotustilat.

Suljettavien asemien odotustilojen asiakasmäärät ovat vähentyneet ja tilat ovat olleet vähäisellä käytöllä. Näistä syistä johtuen VR on päättänyt luopua asemien odotustilojen vuokrasopimuksista 1. syyskuuta alkaen (Karjaa 1.10. alkaen ja Salo 1.11. alkaen).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.