Seitsemänkymppiset tapasivat Anteron aittamuseolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

VIMPELIN vuoden 1951 ikäluokka tapasi Anteron aittamuseon ympäristössä. Tilaisuus aloitettiin lipunnostolla. Sen jälkeen luvassa oli katsaus paikalliseen historiaan museomestarin Antero Mattilan toimesta. Tämän jälkeen kuultiin Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan lausuntaa Esa Rentolan tulkitsemana.

Aittamuseon pihapiirillä on mielenkiintoinen historia. Tontille rakennettiin vuonna 1921 Mattilan talo. Sukunimi tuli tietojen mukaan sitä kautta, kun talossa oli paljon Matti nimisiä poikia. Paikalla on järjestetty häitä ja monia muita tilaisuuksia, joskus jopa näytelmiä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.