Äänialloilla pärähtää käyntiin lauantaina Näkinkalliolla

Maan on yksi Ääniaalloilla-festarin esiintyjistä. Kuva: Alexander Holm

Julkaistu:

ILMAINEN ja ikärajaton kesätapahtuma Ääniaalloilla pärähtää käyntiin tulevana lauantaina eli 17. heinäkuuta Kortesjärvellä, Purmojärven Näkinkallion rannassa.

Ohjelma alkaa kello 15, jolloin DJ:t soittavat musiikkia tunnelman lataamiseksi.

Neljältä esiintyy Sussu, joka soittaa tunnelmallisia ja groovaavia lauluja Jukka Kinnusen säestyksellä.

Kello 17 esiintyvä Viimeinen Topi on melko tuore tapaus musiikin kentillä.

–Tumman iskelmän ja rokahtavan paatoksen välillä seilaava kokoonpano ei varmasti jätä ketään kylmäksi,

Kello 18 on Elsewheresin vuoro.

–Pohjanmaan metsistä ulos eksyneet neljä ihmisapinaa kertovat soittavansa yhteiskuntakriittistä mölymusiikkia, jota rockiksi kutsutaan, Kielinen luonnehtii.

Kello 19 Maan laskee vesille toiveikasta melankoliaa, ja myös uutta materiaalia tullaan kuulemaan.

Iltakahdeksalta lavalle nouseva Street ei paljon esittelyjä kaipaa. Kaikki taipuu iskelmästä rokkiin ja heavy metalliin.

–Jännittävää nähdä, millaisen setin Street rakentaa kelluvalle yleisölle, Kielinen pohtii.

Kello 21 on yllätyspääesiintyjän vuoro.

–Eihän se olisi yllätys, jos sen ennakolta tietää, sanoo Kielinen. –Keskustelimme työryhmän kanssa pitkään ja vakavasti, annammeko jonkun pienen vihjeen ennakkoon. Totesimme kuitenkin, ettemme uskalla, joten tulkaahan itse ottamaan selvää.

TAPAHTUMASSA ei ole perinteistä yleisöaluetta, vaan lava on suunnattu järvelle, ja yleisö seuraa bändien soittoa veneistään tai muista vesikulkuneuvoistaan.

Uimarannalta (Laukkosentie 41) löytyvät vessat ja veneenlaskupaikka. Toinen veneenlaskupaikka on Purmojärven saareen vievän kivisillan kupeessa (Saarentie).

–Musiikkiesitysten lisäksi muuta palvelua ei ole tarjolla, joten ota mukaan omat eväät, riittävästi juomaa helteen varalle ja lähde viihtymään vesille, sanoo Kielinen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.