Kesätapahtumat löytyvät Järviseudun Sanomien tapahtumakalenterista

Tutustu ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan alueellamme ja suuntaa sinne, missä tapahtuu.

Olethan huomannut, kotisivustomme oikeassa yläreunassa on linkki TAPAHTUMAKALENTERI. Mobiiliselaimessa linkki löytyy vasemman yläreunan valikosta.

Kesäasukas ja matkailija, älä missaa yhtään tapahtumaa tai jätä käymättä mielenkiintoisessa kohteessa Järviseudulla. Tapahtumakalenteriin voivat ilmoittaa tapahtumiaan niin urheiluseurat, yhdistykset kuin teatterit, museot ja galleriatkin. Seuraamalla aktiivisesti tapahtumakalenteriamme pysyt selvillä, mitä alueellamme tapahtuu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.