Suvipäivät käynnistyy lastentapahtumalla

Funky Monkey Club eli Paula Anttila ja vimpeliläislähtöinen Ape Anttila musisoivat Kortesjärven Suvipäivien lastentapahtumassa.

Julkaistu:

Juhannuksen jälkeisenä maanantaina Suvipäivien lastentapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti tänä vuonna Saarijärven rantamajan sijaan Kortesjärven urheilukentällä. Ohjelmassa on muun muassa Funky Monkey Clubin musiikkiesityksiä, kepparirata, 4H:n toimintapiste, Markki-Partion toimintapiste, poniratsastusta, Harhauta junnumaalivahti! -rasti sekä lasten suunnistusrata.

TIISTAINA Suvipäivät jatkuvat Runoillalla Kortesjärven kirjastossa. Ensin on kuultavana Terhi Rintamäen runokokoelma näyttelijä Jussi Lampin lausumana äänitteellä, jonka jälkeen on vapaata runonlausuntaa. Keskiviikkona tarjolla on liikuntaa Haaruksen iltarastien muodossa sekä virsilauluilta Kortesjärven kirkossa.

Kevyen musiikin orkesterin perinteinen Suvipäiväkonsertti on peruttu kahden jäsenen menehtymisen johdosta. –Korvaajaa ei hankittu, sillä haluamme kunnioittaa heidän poismenoaan ja pitää perjantain ilman ohjelmaa, kertoo kulttuuriohjaaja Jaakko Erkinheimo.

Lauantaina 03.07. Suvipäivissä on tarjolla Markki-museon Mars ja Merkurius -näyttelyn avajaiset, hernerokkaa, kyläkierros bussilla sekä Tomi Saarijärven Latoteatterissa Divari-dokkarin näytöksiä sekä digimaalauksia ja retropelikoneita. Uutena ohjelmana sunnuntaille 4. heinäkuuta on Purmojärven Haukisoutu sekä ohjattua ongintaa lapsille. Muuta perinteistä ohjelmaa on muun muassa Purmojärven Ympärijuoksu tänä vuonna omatoimisesti sekä Suvipäivänäyttely Kortesjärven kirjastossa. Suvipäivänäyttely on esillä myös koko heinäkuun ajan.

–Suvipäivät järjestettiin aikalailla pikavauhdilla koronarajoitusten helpotuttua ulkoilmatapahtumien osalta. Aika kiire tuli, mutta aivan hyvä ohjelma saatiin aikaiseksi, Erkinheimo toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.