Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta 15.6.2021: Riihimäestä Venla ja Väinö -kodin palveluvastaava

Julkaistu:

VENLA JA VÄINÖ -KODIN palveluvastaavan virkaa haki kuusi kelpoisuusehdot täyttävää henkilöä, joista yksi perui hakemuksensa. Viiden henkilön haastattelujen jälkeen perusturvalautakunnalle esitettiin virkaan valittavaksi 1.7.2021 alkaen AMK, YAMK Maija Riihimen ja varalle geronomi AMK Tiina Peltoniemen. Lautakunta hyväksyi esityksen.

AKUUTTIOSASTON palveluvastaavan virkaan valittiin sairaanhoitaja, YAMK Anna Ylitalo.

Mainos

JÄRVI-POHJANMAAN palveluliikenne kilpailutetaan ajalle 1.1.2022–31.12.2023. Sopimus sisältää myös yhden optiovuoden. Palveluliikenne on tarkoitettu ikäihmisille, huonosti liikkumaan pääseville ja liikuntaesteisille. Palveluliikenteeseen kytketyt perusturvan kuljetukset sisältävät kuntouttavan päivätoiminnan ja työtoiminnan kuljetukset.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.