Viulistit Pekka Kuusisto ja Mauno Järvelä sekä keittiömestari Jani Unkeri kohtaavat Soinissa

Pekka Kuusisto esiintyy Soinissa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Monipuolisena muusikkona tunnettu Kuusisto tarjoilee soolokonsertissaan laajan kattauksen musiikkia 1700-luvulta tähän päivään. Konserttia edeltää muun muassa seinäjokisen Juurella-ravintolan kokkina tunnetun Jani Unkerin suunnittelemat alkupalat sekä suomalaisen kansanmusiikin uranuurtaja Mauno Järvelän alustus barokkitansseja ja pelimannimusiikkia sisältävän konsertin ohjelmaan. Alkupalat nautitaan Soinin pappilan pihalla klo 17, itse konsertti kuullaan tuntia myöhemmin Soinin kirkossa.

Soinillinen 5 vuotta! -konserttisarjan edelliset konsertit kuultiin Soinissa 7.5. Tuolloin ohjelmasta vastasivat kitaristi Petri Kumela sekä näyttelijä Vesa Vierikko. Sittemmin Kumela palkittiin klassisen musiikin Emmalla Small Creatures -albumistaan, jonka kappaleita Soinissa kuulivat Laulumaan päiväkodin lapset. 

 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.