“Jotain on tehty oikein”

Matti Latvala sai 99 ääntä kuntavaalissa 2021. Arkistokuva.
MATTI Latvala oli vaalien ääniharava Vimpelissä 99 äänellään. Koska Haloo Vimpeli sai eniten ääniä, on Latvalan suhdeluku suurin, 508,0. –Jotakin on tehty oikein koska tulos on näin hyvä, ja Haloo Vimpeli nappasi 35 prosenttia annetuista äänistä, toteaa jo toistamiseen eniten ääniä saanut Vimpelin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Matti Latvala.

– Ensimmäisellä kerralla vuonna 2012 saimme viisi valtuutettua läpi, viime vaaleissa 2017 valtuutettujen määrä oli seitsemän. Nyt saimme kahdeksan valtuutettua läpi ja olemme Vimpelin suurin valtuustoryhmä. Äänimäärä kertoo jostakin, koska kuntalaiset äänestivät näin, Latvala iloitsee.  

–Paljon on tehtävää ja haasteista on edessä, mutta jatkamme työtä avoimuuden tiellä kuntalaisten parhaaksi, lisää hän. 

Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Juho Savola kommentoi vaaleja: – Ihan hyvät on tunnelmat, vaikka piikkipaikka näissä vaaleissa menetettiin. Tulos olisi Keskustan osalta voinut olla huonompikin, nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä levollisin mielin. Tärkeintä on saada yhteistyö pelaamaan ja kaikki mukaan ajamaan Vimpelin kuntalaisten asioita. Kansa on puhunut. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.