”Hienointa on, että meillä on paljon uusia naisvaltuutettuja”

Ville Ala-aho oli kuntavaalissa Lappajärven äänikuningas. Kuva: Eija Pippola
SUOMEN Keskustan ääniharavana Lappajärvellä suhdeluvun perusteella on Ville Ala-aho. Ville Ala-aho sai 69 äänellään suurimman vertausluvun 809,0.

Ala-aho iloitsee omasta ja edustamansa Keskustan tuloksesta.  

–Kaikista hienointa on, että meillä on nyt paljon uusia naisvaltuutettuja. Omassa valtuustoryhmässä on kuusi naista ja viisi miestä, mikä on loistava juttu. Lisäksi tulevassa valtuustossa on ¾ uusia valtuutettuja, Ala-aho kiteyttää.  

Kysymys tuulivoiman kohtalosta Lappajärvellä saa Ala-ahon mietteliääksi.  

–Haastavalta näyttää, sen verran on nyt vastustajia valtuustossa, että saapa nähdä kuinka käy, Ala-aho tuumailee.  

Aku Juttuniemi Lappajärven Perussuomalaisista myhäilee tyytyväisenä tuloksesta.  

–Kyllä nämä viisi paikkaa tuli vähän yllätyksenä, mutta hyvä näinpäin. Oikein mukavasta nämä vaalit menivät meidän kannaltamme. Meillä on nyt ryhmä, jossa on vääntöä ja pystytään vaikuttamaan asioihin enemmän. Meidän ehdokkaamme Petri Kuoppala otti komean 77 äänen saaliin näistä vaaleista, Aku Juttuniemi kuittaa. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.