Veikottarille tukea nuorten työllistämiseen

Veikottarien kesätyöntekijöinä toimivat tämän kesän ajan Aliisa Harju, Noora Korkea-aho, Siiri Korri, Kerttu Kniivilä sekä Minea Kivinen (puuttuu kuvasta.) Kuva: Jutta Stål

Julkaistu:

–Meidän nuoret ovat kesäkuun toisella viikolla ohjaamassa liikuntaa Järvilakeuden kansalaisopiston lasten taideleirillä, joka järjestetään yhteistyössä Lappajärven vapaa-aikatoimen, 4H-yhdistyksen, MLL:n paikallisyhdistyksen ja seurakunnan kanssa. Veikottarien kesäjumppakerhoa on tarjolla 14.-18. kesäkuuta päivittäin, heinäkuussa on luvassa kesätreenejä sekä elokuun alussa päiväleiri, jolla nämä nuoret ovat mukana, kertoi Veikottarien puheenjohtaja Anna-Maija Kuusela.

Kesätyösetelin arvo on 700 euroa per nuori sivukuluineen. Nuoreksi määriteltiin tässä tukihaussa 15–29-vuotiaat.

15 liikunnan aluejärjestöä jakavat Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamansa miljoona euroa avustuksina edelleen liikunta- ja urheiluseuroille, jotka työllistävät ja osallistavat nuoria kesätöihin. Pääpaino tehtävissä tulee olla liikettä lisäävissä ja liikuntaa ohjaavissa tehtävissä. PLU:n alueelle myönnettiin 77 000 euroa harrastus- ja kesätoiminnan lisäämiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.